Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

"Čarobna kuhinja" na Sajmu zdravlja u Beogradu"Čarobna kuhinja" na Sajmu zdravlja u Beogradu

 

Drugi Sajam zdravlja održan je u Belexpo centru 13. i 14. maja 2011. pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Sekretarijata za zdravstvo grada Beograda, uz podršku Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije, a sa temom PREVENCIJA KARDIOVASKULARNIH I CEREBROVASKULARNIH BOLESTI.

Na štandu udruženja "Plavi krug" predstavljena je i "Čarobna kuhinja", a autor Violeta Orešković je bila prisutna i odgovarala na pitanja vezana za ishranu osoba sa dijabetesom i recepte u kuvaru.


Udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Beograda, "Plavi krug", organizovalo je merenje šećera u krvi, tokom oba dana trajanja sajma, a na štandu, koji je bio najposećeniji, test je uradilo 720 posetilaca. Otkriveno je 9 novih slučajeva dijabetesa.

 

 

 NovostiNovosti

O količini voća u ishrani osoba sa dijabetesom, sa Violetom Orešković Ćurčić, autorom kuvara "Čarobna kuhinja...