Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

"Čarobna kuhinja" na Susretima osoba sa dijabetesom u Sremskim Karlovcima, 25.09.2010."Čarobna kuhinja" na Susretima osoba sa dijabetesom u Sremskim Karlovcima, 25.09.2010.

U Sremskim Karlovcima održani su četvrti Susreti osoba sa dijabetesom "Vuk Vrhovac" kojima su, pored eminentnih stručnjaka, prisustvovali i predstavnici saveza i društava za borbu protiv dijabetesa iz Srbije i iz okolnih zemalja.

"Čarobna kuhinja" je bila prisutna u okviru Beogradskog društva "Plavi krug". Ovom prilikom su svim predstavnicima saveza i društava podeljeni kompleti sa, do sada objavljena, četiri izdanja kuvara.

Prvi broj "Čarobne kuhinje" bio je prvi put predstavljen na prošlogodišnjim, trećim susretima u Karlovcima.

Sliku možete povećati

Na svečanoj sednici predavanja su održali prof. dr Nebojša Lalić, prim. mr sc dr Miodrag Đorđević i prof. dr Budimka Novaković, posle čega je usledio bogat kulturno-umetnički program.

 NovostiNovosti

O količini voća u ishrani osoba sa dijabetesom, sa Violetom Orešković Ćurčić, autorom kuvara "Čarobna kuhinja...