Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

Studio B - Emisija "Vodič kroz dijabetes" 27. 02. 2016.Studio B - Emisija "Vodič kroz dijabetes"               27. 02. 2016.

Osnovna ideja emisije ogleda se u podizanju svesti svih struktura stanovništva o brojnim aspektima preveniranja dijabetesa, upoznavanje sa dostupnim mogućnostima lečenja i pravima pacijenata i posebno, kontrolisanja zdravstvenog stanja osoba sa dijabetesom, kako bi se minimizirale izuzetno ozbiljne komplikacije. Podrška, permanentno informisanje potencijalnih pacijenata i pomoć pri formiranju startegije u borbi protiv dijabetesa koji spada u kategoriju pandemije, može se smatrati misijom projekta.

Autor i voditelj emisije je Olivera Stefanović – Stanković. „Vodič kroz djabetes“ prikazuje se na televiziji Studio B subotom u 11:05 h, a repriza je nedeljom od 12:10 h.

 NovostiNovosti

O značaju ribe u ishrani osoba sa dijabetesom govori Violeta Orešković Ćurčić, autor kuvara "Čarobna kuhinja -...