Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

Svetski dan dijabetesa 2014. Zdrav doručak za novinareSvetski dan dijabetesa 2014.                         Zdrav doručak za novinare

Povodom 14. novembra, Svetskog dana borbe protiv dijabetesa, u organizaciji beogradskog udruženja za borbu protiv dijabetesa "Plavi krug" i Dijabetološkog saveza Srbije, u restoranu "Đardino" na Tašmajdanu organizovan je doručak za predstavnike medija, sa idejom da se skrene pažnja javnosti na važnost pravilne ishrane i na akciju koju je na svetskom nivou pokrenula Međunarodna dijabetes federacija IDF.

Tim povodom pripremljen je štampani materijal u vidu prospekta u kome je objavljeno 7 predloga za zdrav doručak, formiranim sa receptima iz  kuvara "Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom", uz saradnju Violete Orešković, autora kuvara.

Sliku možete povećati

Sliku možete povećati

Prisutnim novinarima je, posle obraćanja govornika (prof. dr Nebojša Lalić, dekan medicinskog fakulteta, Bojana marković, predsednica beogradskog udruženja "Plavi krug", Stela Prgomelja, podpredsednica Dijabetološkog saveza Srbije i Violeta Orešković, autor kuvara) za doručak ponuđen izbor od tri obroka.

 

     Sliku možete povećati

 NovostiNovosti

O količini voća u ishrani osoba sa dijabetesom, sa Violetom Orešković Ćurčić, autorom kuvara "Čarobna kuhinja...