Podeli

Platite knjige preko banke – Samo za E-knjige

 

Proces poručivanja

Na stranici “Knjige” izaberite knjigu koje želite da poručite. U padajućem meniju “Izaberite tip knjige” izaberite “E-knjiga” i zatim pritisnite polje “Dodaj u korpu”. Zatim možete nastaviti na stranicu za plaćanje pritiskom na “Pogledaj korpu” ili nastaviti sa biranjem i dodavanjem knjiga pritiskom na “Nastavite sa kupovinom”.

Na sledećoj stranici će biti prikazana sumirana Vaša porudžbina. Klikom na “Nastavite na stranicu za poručivanje” dolazite na stranicu “Detalji o plaćanju”. Potrebno je da popunite tražene podatke i u dnu stranice izaberete opciju “Plaćanje direktno preko banke”. Potrebno je da štiklirate polje kojim prihvatate uslove plaćanja i pritisnete polje “Naruči”.

 

Proces plaćanja

Pritiskom na dugme “Naručite” vaša porudžbina će biti prosleđena prodavcu, a vama će se pojaviti stranica sa podacima za plaćanje (dinarski račun za uplate iz Srbije i devizni račun, sa IBAN i SWIFT podacima, za plaćanje iz inostranstva).

Poručene E-knjige, tj. PDF fajlovi će vam biti poslati na e-mail adresu navedenu u formi za poručivanje, na dan prijema uplate, do 18 h.

 

Hvala vam na interesovanju za Čarobnu kuhinju!

Select your currency
EUR Euro
RSD Srpski dinar
en_USEnglish
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu