Podeli

Kupovina iz inostranstva (van Srbije i regiona) – Samo za E-knjige

 

Iz svih zemalja osim Srbije, republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore KNJIGE SE MOGU PORUČITI SAMO U PDF FORMATU (E-KNJIGE)

 

Proces poručivanja

Na stranici “Knjige” izaberite knjigu koje želite da poručite. U padajućem meniju “Izaberite tip knjige” izaberite “E-knjiga” i zatim pritisnite polje “Dodaj u korpu”. Zatim možete nastaviti na stranicu za plaćanje pritiskom na “Pogledaj korpu” ili nastaviti sa biranjem i dodavanjem knjiga pritiskom na “Nastavite sa kupovinom”.

Na sledećoj stranici će biti prikazana sumirana Vaša porudžbina. Klikom na “Nastavite na stranicu za poručivanje” dolazite na stranicu na kojoj je potrebno da popunite tražene podatke i u dnu stranice izaberete željenu opciju za plaćanje. Potrebno je da štiklirate polje kojim prihvatate uslove plaćanja i pritisnete polje “Naruči”.

 

Proces plaćanja

Pritiskom na dugme “Naručite” vaša porudžbina će biti prosleđena prodavcu, a vama će se pojaviti stranica sa podacima za plaćanje (zavisno od izbora načina plaćanja).

Poručene E-knjige, tj. PDF fajlovi će vam biti poslati na e-mail adresu navedenu u formi za poručivanje, na dan prijema uplate, do 18 h.

 

Hvala vam na interesovanju za Čarobnu kuhinju!

Select your currency
EUR Euro
RSD Srpski dinar
bs_BABosnian
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu