Platite knjige preko banke

 

Na stranici “Knjige” izaberite knjigu koje želite da poručite (nisu sve knjige dostupne u štampanom izdanju – obratite pažnju da izvršite poručivanje samo knjiga u štampanom izdanju). U padajućem meniju “Izaberite tip knjige” izaberite “Štampana knjiga” i zatim pritisnite polje “Dodaj u korpu”. Zatim možete nastaviti na stranicu za plaćanje pritiskom na “Pogledaj korpu” ili nastaviti sa biranjem i dodavanjem knjiga pritiskom na “Nastavite sa kupovinom”.

U procesu plaćanja automatski će biti obračunata i prikazana cena poštarine, u zavisnosti od težine pošiljke, tj. u zavisnosti od broja naručenih knjiga i države iz koje je porudžbina napravljena.

Nastavkom procesa dolazite na polje “Naplata & Poštarina” gde je sumirana vaša porudžbina. Potrebno je da popunite podatke neophodne za isporuku pošiljke (označene zvezdicom), i da na dnu strane izaberete opciju “Plaćanje direktno preko banke”.

Pritiskom na dugme “Naručite” vaša porudžbina će biti prosleđena prodavcu, a vama će se pojaviti stranica sa podacima za plaćanje (dinarski račun za uplate iz Srbije i devizni račun, sa IBAN i SWIFT podacima, za plaćanje iz inostranstva).

Ukoliko ste poručili E-knjige, fajlovi će vam biti poslati na e-mail adresu navedenu u formi za poručivanje, na dan prijema uplate, do 18 h.

Ukoliko ste poručili štampane knjige, pošiljka će vam biti poslata prvog radnog dana po prijemu vaše uplate.

Vreme isporuke zavisi

 

Hvala vam što se interesujete za “Čarobnu kuhinju”!

 

 

Select your currency
EUR Euro
RSD Srpski dinar
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu