Podeli

Poručite pouzećem IZ REGIONA

 

Iz inostranstva knjige možete poručiti POUZEĆEM samo iz

Republike Srpske

Bosne i Hercegovine i

Crne Gore

 

Za slanje knjiga koristimo Poštu Srbije, u saradnji sa državnom poštom navedenih država, i uslugu Post Pak (Međunarodni otkupni paket). uslove slanja pošiljki ovim putem možete pogledati OVDE.

Platićete poštaru, u vašoj valuti, po važećem kursu, kada vam donese knjige na adresu koju ste naveli u formi za poručivanje knjiga.

Vreme isporuke je 3-5 radnih dana (ne računaju se dan predaje pošiljke, dani vikenda i dani državnih i verskih praznika u kojima ne radi bilo koja od pošta uključenih u proces slanja i prijema pošiljke). Pošiljka se zadržava i na carini, radi carinskog pregleda.

Cena poručenih knjiga (cena za svaku knjigu je data na sajtu) se uvećava za cenu poštarine koja zavisi od težine paketa, tj. od broja poručenih knjiga. Cene poštarine kreću se od 980,00 dinara (8.3 e za pakete do 1 kg), pa naviše.

 

Na stranici “Knjige” izaberite knjigu koje želite da poručite (nisu sve knjige dostupne u štampanom izdanju – obratite pažnju da izvršite poručivanje samo knjiga u štampanom izdanju). U padajućem meniju “Izaberite tip knjige” izaberite “Štampana knjiga” i zatim pritisnite polje “Dodaj u korpu”. Zatim možete nastaviti na stranicu za plaćanje pritiskom na “Pogledaj korpu” ili nastaviti sa biranjem i dodavanjem knjiga pritiskom na “Nastavite sa kupovinom”.

U procesu plaćanja automatski će biti obračunata i prikazana cena poštarine, u zavisnosti od težine pošiljke, tj. u zavisnosti od broja naručenih knjiga.

Nastavkom procesa dolazite na polje “Naplata & Poštarina” gde je sumirana vaša porudžbina. Potrebno je da popunite podatke neophodne za isporuku pošiljke (označene zvezdicom), i da na dnu strane izaberete opciju “Plaćanje pri preuzimanju pošiljke”.

Pritiskom na dugme “Naručite” vaša porudžbina će biti prosleđena prodavcu.

 

Hvala vam na interesovanju za “Čarobnu kuhinju”!

 

Select your currency
EUR Euro
RSD Srpski dinar
bs_BABosnian
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu