Poručite pouzećem IZ SRBIJE

 

Poručene knjige se na teritoriji Srbije šalju putem redovne pošte (Pošta Srbije). Vreme isporuke je 1-2 dana. Pošiljka se plaća poštaru, prilikom isporuke.

Cena poručenih knjiga (cena za svaku knjigu je data na sajtu) se uvećava za cenu poštarine koja zavisi od težine paketa, tj. od broja poručenih knjiga. Cene poštarine kreću se od 140,00 dinara, pa naviše.

 

Proces poručivanja

Na stranici “Knjige” izaberite knjigu koje želite da poručite (nisu sve knjige dostupne u štampanom izdanju – obratite pažnju da izvršite poručivanje samo knjiga u štampanom izdanju). U padajućem meniju “Izaberite tip knjige” izaberite “Štampana knjiga” i zatim pritisnite polje “Dodaj u korpu”. Zatim možete nastaviti na stranicu za plaćanje pritiskom na “Pogledaj korpu” ili nastaviti sa biranjem i dodavanjem knjiga pritiskom na “Nastavite sa kupovinom”.

 

Proces plaćanja

U procesu plaćanja automatski će biti obračunata i prikazana cena poštarine, u zavisnosti od težine pošiljke, tj. u zavisnosti od broja naručenih knjiga.

Nastavkom procesa dolazite na polje “Naplata & Poštarina” gde je sumirana vaša porudžbina. Potrebno je da popunite podatke neophodne za isporuku pošiljke (označene zvezdicom), i da na dnu strane izaberete opciju “Plaćanje pri preuzimanju pošiljke”.

Pritiskom na dugme “Naručite” vaša porudžbina će biti prosleđena prodavcu.

 

Hvala vam na interesovanju za “Čarobnu kuhinju”!

 

Select your currency
EUR Euro
RSD Srpski dinar
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu