LJUBIŠA ĆURČIĆ PR AGENCIJA ZA KONSALTING U OBLASTI ARHITEKTURE I PROSTORNOG PLANIRANJE ARHITRON BEOGRAD Matični broj: 66427773 Poreski broj: 112897704 Delatnost: Specijalizovane dizajnerske delatnosti Šifra delatnosti: 7410 Adresa: Vidikovacki venac 23, Belgrade websajt: https://carobna-kuhinja.com Broj telefona: 011 3752523, 0603591590 email: mail@carobna-kuhinja.com


LJUBIŠA ĆURČIĆ PR AGENCIJA može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta. Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.   Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, American Express, DinaCard, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, American Express, DinaCard,Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeći uslov: Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

PDV

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. LJUBIŠA ĆURČIĆ PR AGENCIJA maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

1. Informacije o proizvodima i cenama

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. LJUBIŠA ĆURČIĆ PR AGENCIJA maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

2. Dostava robe i eventualna ograničenja:

Nakon slanja narudžbine u e-Prodavnici za isporuku robe potrebno je: Porudžbine iz Srbije: Cena poručenih knjiga (cena za svaku knjigu je data na sajtu) se uvećava za cenu poštarine koja zavisi od težine paketa, tj. od broja poručenih knjiga. Cene poštarine kreću se od 140,00 dinara, pa naviše. Porudžbine iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore: Isporuka poručenih knjiga vrši se putem Post PAK usluge. Najniža cena poštarine iznosi 980,00 dinara. Porudžbine iz inostranstva (osim iz Srbije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore) moguće su samo za E-knjige. Knjige u štampanoj formi nije moguće poručiti van navedenih država.

3. Politika reklamacija:

Povraćaj robe: Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Ukoliko je roba plaćena karticom putem interneta, LJUBIŠA ĆURČIĆ PR AGENCIJA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, American Express, DinaCard,EC/MC i Maestro metoda plaćanja. LJUBIŠA ĆURČIĆ PR AGENCIJA garantuje povraćaj novca kupcu shodno ishodu reklamacionog procesa. Kupac ima pravo da otkaže ugovor o kupovini shodno reklamacionom procesu sajta kontrastizdavastvo.rs. Reklamacija u garantnom roku: Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Reklamacije slati na mail@carobna-kuhinja.com. Nakon što primimo vašu reklamaciju, ona će biti razmotrena i u roku od tri radna dana od podnošenja reklamacije kupac će biti obavešten o ishodu reklamacionog procesa.

4. Zaštita privatnosti korisnika:

U ime Čarobne kuhinje obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Čarobne kuhinje (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

5. Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

6. Povraćaj sredstava:

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, LJUBIŠA ĆURČIĆ PR AGENCIJA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, American Express, DinaCard, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

7. Izjava o konverziji:

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Select your currency
EUR Euro
RSD Srpski dinar
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu