Proces poručivanja

Na stranici “Knjige” izaberite knjigu koje želite da poručite. U padajućem meniju “Izaberite tip knjige” izaberite “E-knjiga” ili “Štampana knjiga” (ako je dostupna) i zatim pritisnite polje “Dodaj u korpu”. Zatim možete nastaviti na stranicu za plaćanje pritiskom na “Pogledaj korpu” ili nastaviti sa biranjem i dodavanjem knjiga pritiskom na “Nastavite sa kupovinom”.

Na sledećoj stranici će biti prikazana sumirana Vaša porudžbina. Klikom na “Nastavite na stranicu za poručivanje” dolazite na stranicu na kojoj je potrebno da popunite tražene podatke i u dnu stranice izaberete željenu opciju za plaćanje. Potrebno je da štiklirate polje kojim prihvatate uslove plaćanja i pritisnete polje “Naruči”.

 

Proces plaćanja

Pritiskom na dugme “Naručite” vaša porudžbina će biti prosleđena prodavcu, a vama će se pojaviti stranica sa podacima za plaćanje (zavisno od izbora načina plaćanja).

Platnim karticama

Ukoliko kupovinu vršite platnim karticama, odmah po završetku procesa plaćanja, dobićete mogućnost da pritiskom na dugme “Download” prenesete fajlove kupljenih knjiga na svoj računar. Na mejl adresu koju ste uneli kao obavezan podatak stići će vam potvrda o kupovini, takođe sa linkom za preuzimanje fajlova. Broj mogućih skidanja fajlova nije ograničen, kao ni vreme u kome možete skinuti fajlove.

Preko banke (on-line uplata na tekući račun ili putem uplatnice)

Ukoliko kupovinu vršite plaćanjem preko banke, on-line ili putem uplatnice, poručene E-knjige, tj. PDF fajlovi će vam biti poslati na e-mail adresu navedenu u formi za poručivanje, na dan prijema uplate, do 18 h.

Preko PayPal naloga

Ukoliko želite da platite preko svog PayPal naloga izaberite tu opciju plaćanja i nastavite proceduru pritiskom na dugme “Nastavi na PayPal”.

 

Hvala vam na interesovanju za Čarobnu kuhinju!

Select your currency
EUR Euro
RSD Srpski dinar
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu