• Pregledi 2071 pregleda

Saradnja "Čarobne

kuhinje" i

poslastičarnice

"Mali Princ"

April 2010.


Kolači iz Čarobne kuhinje u poslastičarnicama “Mali princ”

 

U poslastičarnici “Mali princ” (Palmotićeva 27, u Beogradu) u petak 9. aprila, održano je promotivno veče zbirke recepata “Čarobna kuhinja – Lakše sa dijabetesom”, autora Violete Orešković i nove linije niskokaloričnih kolača poslastičarnice “Mali princ”, namenjene osobama sa dijabetesom i svima onima koji žele da uživaju u slatkišima sa smanjenim brojem kalorija.

“U saradnji sa gospođom Orešković, u ‘Malom princu’ smo napravili asortiman kolača koji može da zadovolji potrebe svih onih koji žele da se zaslade, a moraju da vode računa o količini i vrsti ugljenih hidrata koju mogu da konzumiraju, a uskoro ćemo ga uvesti i u našu stalnu ponudu”, rekla je gospođa Gordana Milošević, vlasnica “Malog Princa”.

Za promotivno veče pripremljeno je 12 vrsta kolača, od čega su 4 bila po receptima iz “Čarobne kuhinje” (Tiramisu, Prevrnuti kolač sa jabukama, Rafaelo kuglice i Torta sa lešnikom i čokoladom), a 8 kolača iz ponude poslastičarnice “Mali Princ” (Čokoladni kolač “Mali Princ”, Moka puslice, Kolač sa sirom i borovnicama…). Gosti su uživali i u četiri vrste čokolade i to sa lešnikom, brusnicama, suvim višnjama i sa kandiranim koricama pomorandže.

Promocija je predstavljena u TV emisiji “Biljana za vas”, premijerno prikazanoj na televiziji SVET PLUS, u četvrtak, 15. 04, u 19h, na TV ENTER u petak 16. 04., u 21 čas, a narednih dana i na televizijama Stankom, Kopernikus, Spektrum i većem broju regionalnih TV stanica (TV Lav Vršac, TV Smederevo, TV Užice, TV Vrnjačka Banja, TV Leskovac, TV MAG Obrenovac, TV Kruševac…).