Pita BUNDEVARA

? ? Jesen se na našim pijacama prepoznaje i po bundevama. Iako se od nje mogu napraviti divne čorbe, potaži, variva… može se samo ispeći u rerni i biti savršena poslastica, ipak, PITA BUNDEVARA je ono što nam prvo padne na pamet kad se spomene bundeva.

Na kraju recepta možete pogledati nutritivni sastav za 100 g ovako pripremljene Bundevare, a on uključuje kilokalorije (kcal), ugljene hidrate (UH), proteine (P), masti (M), dijetna vlakna (DV), glikemijski indeks (GI) i glikemijsko opterećenje (GO).

Recept se nalazi u e-knjizi “Čarobna kuhinja – 100 recepata 1”, uz recepte za Čorbu od karfiola, Pileću supu, Pitu sa spanaćem, Musaku od patlidžana, Sarmice od zelja, Ćuftice od oslića, Rižoto sa dagnjama, Voćnu salatu, Ledene kocke, Tortu od banana i jagoda, Frape od malina i još mnoštvo raznovrsnih recepata. Nalazi se i u e-knjizi “Od svega ponešto…”, https://carobna-kuhinja.com/knjige/od-svega-ponesto/ uz recepte za Čorbu od vrganja, Pletenicu od domaćeg lisnatog testa, Sarmice od zelja, Čokoladnu tortu sa lešnicima…

 

Zapratite nas i na Facebooku i Instagramu

Vidi na instagramu
Vidi na Fejsbuku

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.